L-SP Tammileiri Johtajaohjelmamestari

        
Pesti: L-SP Tammileiri 2022 Johtajaohjelmamestari
Hakuaika alkaa: 22.8.2021
Hakuaika paattyy: 31.1.2022
Yleiskuvaus: Johtajaohjelmamestari tai mestaripari tiimeineen vastaavat lähijohtajille ja tekijöille suunnatusta ohjelmasta. Mestari vastaa tiimin kokoamisesta ja tiimi suunnittelee&toteuttaa toimintaa, jonka tavoitteena on lisätä eri-ikäisten johtajien hyvinvointia leirin aikana. Ohjelma voi olla omatoimista, ohjattua, osallistavaa, vain paikalle tuloa vaativaa tai kaikkea tätä - tiimi päättää siitä! Tärkeää on se, että jokaisella on mahdollisuus osallistua. Pestiin kuuluu oman tiimin johtamisen lisäksi osallistuminen Yhteistyö-vastuualueen yhteisiin kokouksiin (noin 1 krt/kk) sekä muihin tarpeellisiin tapaamisiin. Mestari vastaa siitä, että ohjelman toteutus pysyy annetussa budjetissa. Johtajaohjelmamestarina osallistut myös loppuraportin kirjoittamiseen. Mestari&tiimi tekevät tiivistä yhteistyötä johtajien hyvinvoinnista huolehtivien muiden tiimien, esimerkiksi johtajakahvilan kanssa.
Pestivaatimukset: Johtajaohjelmamestarin toivotaan olevan aikuinen ja hänellä on mielellään kokemusta johtajana olemisesta Tammileirillä; tiedät millaista leiriarki on ja miten oman ajan ottaminen sen puitteissa onnistuu. Mestarilta odotetaan oma-aloitteisuutta, idearikkautta ja aktiivista yhteydenpitoa yhteistyöpäällikön sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Lisäksi sinulla on suoritettuna Turvallisesti yhdessä-koulutus
Lisätietoja: Yhteistyöpäällikkö Maarit Heikkinen maarit.heikkinen@partio.fi
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Yhteystiedot saa jakaa Tammileirin organisaation sisäisessä viestinnässä