L-SP Tammileiri VIP-vierasmestari

        
Pesti: L-SP Tammileiri 2022 VIP-vierasmestari
Hakuaika alkaa: 22.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus: VIP-vierasmestari vastaa Tammileirille kutsuttavista erityisvieraista. Kutsulistaa tehdään yhdessä muun leiriorganisaation kanssa ja mestari tiimeineen vastaa kutsujen hoitamisesta sekä vieraiden viihtymisestä leirivierailun aikana. Tavoitteena on, että paikan päälle tulevat vieraat näkevät todellista leirielämää ja pääsevät halutessaan ehkä itsekin kokeilemaan ja tekemään jotakin. Mestari tiimeineen on tarvittaessa mukana myös muiden ulkopuolisten kumppaneiden kanssa tehtävässä yhteistyössä yhdessä yhteistyöpäällikön kanssa. Mestari vastaa tiiminsä kokoamisesta ja tiimi suunnittelee&hoitaa VIP-vierastilaisuudet alusta loppuun. Pestiin kuuluu oman tiimin johtamisen lisäksi osallistuminen Yhteistyö-vastuualueen yhteisiin kokouksiin (noin 1 krt/kk) sekä muihin tarpeellisiin tapaamisiin. VIP-vierasmestarina osallistut myös loppuraportin kirjoittamiseen.
Pestivaatimukset: VIP-vierasmestari osaa kertoa partiotoiminnasta selkeästi ja innostuneesti ja uskaltaa olla rohkeasti tekemisissä eri tahojen kanssa. Mestarilta toivotaan kokemusta aiemmista Tammileireistä ja partiosta yleensä. Mestarilta odotetaan oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä aktiivista yhteydenpitoa yhteistyöpäällikön sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Lisäksi sinulla on suoritettuna Turvallisesti yhdessä- koulutus
Lisätietoja: Yhteistyöpäällikkö Maarit Heikkinen maarit.heikkinen@partio.fi
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Yhteystiedot saa jakaa Tammileirin organisaation sisäisessä viestinnässä *