L-SP Tammileiri Tiedottaja

        
Pesti: L-SP Tammileiri 2022 Tiedottaja
Hakuaika alkaa: 1.11.2021
Hakuaika paattyy: 31.12.2021
Yleiskuvaus: Sykkiikö sydämesi partioviestinnälle? Haluatko olla mukana kesän jännittävimmän salapoliisiseikkailun ytimessä? Tiedottajana olet mukana osallistujaviestinnän tiimissä jakamassa ajankohtaisinta informaatiota lippukunnille ja leirin tekijöille sekä pääset mukaan Tammileirin huippuun viestintätiimiin! Pestissä kirjoitat tekijäviestejä ja osallistujille lähetettäviä materiaaleja, eli olet suoraan vaikuttamassa minkälaista sisältöä edellä mainituille kohderyhmille lähetetään. Lähempänä leiriä saat osallistua leiriläisten kirjeiden tekemiseen sekä leiriläisen kirjan koontiin ja ideointiin. Tukea pestiisi saat osallistujaviestinnän mestarilta sekä muulta viestinnän tiimiltä.
Pestivaatimukset: Aikaisempi osaaminen partioviestinnästä ja O365-ympäristössä toimimisesta ovat eduksi, mutta ei välttämätöntä. Innostus Tammileiriä ja viestinnän osa-aluetta kohtaan riittää! Pesti sopii myös samoajille.
Lisätietoja: Jenny Nikula, osallistujaviestinnän mestari jenny.nikula@partio.fi
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Yhteystiedot saa jakaa Tammileirin organisaation sisäisessä viestinnässä *