Najs 2020 cafébas med ansvar för kiosk

        
Pesti: Bas
Hakuaika alkaa: 12.11.2019
Hakuaika paattyy: 31.3.2020
Lisätietoja:
Yleiskuvaus:
Som cafébas ingår du i ett team på sex personer som alla har ansvarsuppdrag i scoutvärldens bästa café, nämligen StarFiSSc Coffee. Vi satte ribban högt på Atlantis 2014 och nu är vi övertygade om att ’StarFiSSc Coffee - Najs edition’ kommer att bli ännu bättre! Vi är två ivriga chefer som lovar en oförglömlig lägerupplevelse, superbra fiilis och att du aldrig behöver gå kaffetörstig under lägret.

Medan en del vill ta sig en lugn stund med kaffekoppen vill andra bara köpa sin glass eller lite godis och hurtigt springa iväg till nästa program. Därför har StarFiSSc Coffee också en kioskdel där vi snabbt kan tillgodose dessa behov.

Uppdraget som cafébas med ansvar för kiosken går ut på att bygga upp utbudet som ska finnas i kiosken, fundera på produkter och prissättning och hur vi får ett snabbt och fungerande system för denna del av caféverksamheten. För att klara uppdraget behöver du vara strukturerad och ha lite koll på marknadsföring och ekonomi (men du får självklart hjälp av resten av teamet). Under själva lägret behöver du vara kundorienterad och stresstålig och eftersom din hjälp också kommer att behövas bakom försäljningsdisken.

Arbetsbördan från november 2019 till mars/april 2020 är cirka ett möte i månaden och kontakt däremellan enligt behov. På våren startar ett lite intensivare planeringsarbete för att få allt klart till lägerstarten.

Stöd i uppdraget: Cafecheferna Jannina (Janni) Fagerström och Pernilla (Nilla) Granlund

Uppdraget ansöks via uppdragsbörsen. Frågor kan riktas till Janni på jannina.fagerstrom@scout.fi
Pestivaatimukset:
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Perustelut
Får man publicera dina kontaktuppgifter till lägerorganisationen för utskick av information? *