Najs 2020 cafébas med ansvar för ekonomi

        
Pesti: Bas
Hakuaika alkaa: 12.11.2019
Hakuaika paattyy: 31.3.2020
Lisätietoja:
Yleiskuvaus:
Som cafébas ingår du i ett team på sex personer som alla har ansvarsuppdrag i scoutvärldens bästa café, nämligen StarFiSSc Coffee. Vi satte ribban högt på Atlantis 2014 och nu är vi övertygade om att ’StarFiSSc Coffee - Najs edition’ kommer att bli ännu bättre! Vi är två ivriga chefer som lovar en oförglömlig lägerupplevelse, superbra fiilis och att du aldrig behöver gå kaffetörstig under lägret.

Caféet har ett stort ekonomiskt ansvar under lägret. StarFiSSc Coffees mål är en omsättning på 35 000 € med en vinstmarginal på 35 %. För att kunna budgetera och hålla koll på ekonomin (också under lägrets gång) söker vi efter en cafébas med ansvar för ekonomin. Du budgeterar tillsammans med cafécheferna men har ansvar för inventering och uppföljning av det ekonomiska läget under lägrets gång. Efter lägret behöver du kunna sammanställa caféets ekonomiska resultat och redovisa det till cafécheferna.

För att klara uppdraget behöver du vara strukturerad, ha koll på siffrorna och kunna använda Excel eller motsvarande program.

Arbetsbördan från november 2019 till mars/april 2020 är cirka ett möte i månaden (med möjliga tilläggsmöten inför budgetens deadlines) och kontakt däremellan enligt behov. På våren startar ett lite intensivare planeringsarbete för att få allt klart till lägerstarten.

Stöd i uppdraget: Cafecheferna Jannina (Janni) Fagerström och Pernilla (Nilla) Granlund

Uppdraget ansöks via uppdragsbörsen. Frågor kan riktas till Janni på jannina.fagerstrom@scout.fi
Pestivaatimukset:
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Perustelut
Får man publicera dina kontaktuppgifter till lägerorganisationen för utskick av information? *