Najs 2020 chef för extern kommunikation

        
Pesti: Chef
Hakuaika alkaa: 17.12.2019
Hakuaika paattyy: 31.3.2020
Lisätietoja:
Yleiskuvaus:
Vi söker dig som vill göra scouting till det största samtalsämnet i Svenskfinland under sommaren 2020. Du sköter kommunikationen till medier och VIPar. ?Du vet hur medievärlden fungerar och är inte rädd för att ringa till redaktioner och prata scouting. Vi erbjuder dig ett uppdrag i ett proffsigt kommunikationsteam som redan har fiilisen på topp inför Najs2020.

Uppdragets innehåll: du är chef för den externa kommunikationen: webbsida, media och VIPar är de största delarna. Du ser till att det finns info om Najs till de intressenter som behöver den.

Uppgifter före lägret?: före lägret planerar du och ditt team hur vi uppnår synlighet inför och under lägret. Ni funderar och planerar hur vi får ut budskapet till allmänheten om lägret. Uppgifter på lägret?: det här är den roligaste tiden under ditt uppdrag. Du koordinerar de medier som besöker lägret, finns tillhands för externa intressenter och ser till att den externa kommunikationen fungerar.

Uppdragets längd 01/2019-10/2020

Stöd i uppdraget: stabsmedlem med ansvar för kommunikation, lägerorganisationen och lägerkoordinatorn.

Uppdraget ansöks via uppdragsbörsen. Frågor och ansökningar kan riktas till stabsmedlem med ansvar för kommunikation Annika Rönnblad (050-9118613), annika.ronnblad(at)partio.fi.

Pestivaatimukset:
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Perustelut
Får man publicera dina kontaktuppgifter till lägerorganisationen för utskick av information?