Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Helsingin Hakatytöt ry
Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt ry
Helsingin Merilokit - Helsinki Seagulls ry
Katajanokan Karhunkaatajat ry
Korven Koukkaajat ry
Suomenlinnan Merisudet ry
Tapahtuma: Kettu 2021
Ajankohta: 14.06.2021 - 20.06.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 01.04.2021
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
02.04.2021 - 15.06.2021
Paikka: Rönnäs, Loviisa
Tapahtuman tyyppi: Leiri (väh. 3 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:
LOMAKE ON AUKI TIETOJEN MUOKKAAMISTA VARTETN, ETHÄN ILMOITA LEIRILLE KETÄÄN OTTAMATTA YHTEYTTÄ KAISAAN TAI VIIVIIN!

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Etelä-Helsingin Kettu 2021-alueleirille. Ilmoittautuminen alkaa 1.3.2021 ja päättyy 31.3., jonka jälkeen aukeaa jälki-ilmoittautuminen korotettuun hintaan. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 2.5. saakka.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta jälki-ilmoittautumisen loppuun saakka, ja leirin peruuntuessa tämän jälkeen kokonaan koronan takia, palautetaan mahdolliset maksetut leirimaksut takaisin.

Alle 18-vuotiaan partiolaisen ilmoittaa jäsenrekisteri Kuksaan merkitty huoltaja. Ongelmatilanteissa tunnusten kanssa ota yhteyttä ensisijaisesti oman lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Leirin johto vahvistaa alle 18-vuotiaan ei-partiolaisen ilmoittautumisen huoltajalta.

Lomakkeella on paljon kysymyksiä ja kaikki eivät välttämättä koske sinua. Huomioithan, että tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Henkilötiedot
Tarkista, että henkilötietosi, etenkin sähköpostiosoite, on oikein. Jos olet partiolainen, korjaa tiedot tarvittaessa suoraan Kuksa-profiiliisi. Ilmoittautumisessasi annettuja tietoja jaetaan eteenpäin leiriorganisaation jäsenille, jotta varmistetaan leiriläisten sujuvan leiriarki ja turvallisuus. Näitä tahoja ovat mm. leirin lääkintä, muonitus, pestien osalta HR sekä leirilippukuntien johtajat. Tietoja ei jaeta eikä käytetä tarpeettomasti, ja leirin jälkeen antamasi terveystiedot poistetaan jäsenrekisteri Kuksasta ja leirin aikana käytettävistä leirirekistereistä. Ilmoittautuessasi leirille hyväksyt tietojesi luovuttamisen tarvittaville tahoille. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä partiossa Suomen Partiolaisten sivuilta. 

Perheleiri
Perhepartiolaiset ovat tervetulleita Ketulle. Perheleirissä majoittuvat pääasiassa pestissä toimivat aikuiset tai muuten perhepartiotoimintaan osallistuvat aikuiset pienten lastensa (alle 7v.) kanssa. Vaihtoehtoisesti perheet voivat majoittua oman lippukuntansa kanssa. Perheleirissä asutaan itse mukana tuoduissa teltoissa. Jokainen perheenjäsen ilmoitetaan erikseen. Perheen ensimmäisen ilmoittautujan tulee luoda perheleiritunniste tämän lomakkeen lopussa. Perheen muut jäsenet merkitsevät saman tunnuksen omassa ilmoittautumisessaan. Näin saamme tietää, ketkä kuuluvat samaan perheeseen. 

Ei -partiolainen 
Ei-partiolainen alle 18-vuotias voi osallistua Kettu-leirille, mikäli hänen mukanaan osallistuu yli 18-vuotias leiriä tekemään tuleva henkilö. Mukana leiriä tekemään tulevan henkilön ei tarvitse myöskään olla partiolainen. Ilmoittautuminen tulee täyttää erikseen kummankin henkilön osalta. Osallistujan tietoihin kirjoitetaan sähköpostiosoitteeksi osallistujan oma sähköpostiosoite. Osoite ei voi olla sama kuin huoltajan sähköpostiosoite. ”Osallistujan huoltaja tapahtumassa”-kohtaan kirjataan alle 18-vuotiailta osallistujan huoltajan yhteystiedot, joista tavoittaa ennen leiriä ja leirin aikana, mikäli leiriläisen mukana oleva aikuinen on eri kuin huoltaja. Ei-partiolaisten tulee ennen leirille ilmoittautumista sopia minkä lippukunnan kanssa haluaa yöpyä. Lippukuntiin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä ja autamme tässä tarvittaessa! Leirinjohto voi myös osoittaa lippukunnan, jonka kanssa majoitutaan.

HUOM! Jos olet partiolainen tai partiolaisen huoltaja, täytäthän ilmoittautumisen sisäänkirjautuneena.
Liitteet: