PP Vapaaehtoistuen ryhmän puheenjohtaja

        
Pesti: Vapaaehtoistuen ryhmä, puheenjohtaja
Hakuaika alkaa: 1.1.2023
Hakuaika paattyy: 31.12.2023
Yleiskuvaus: Piirin vapaaehtoistukea toteutetaan vapaaehtoistuenryhmässä, jota johtaa vapaaehtoistuenryhmän puheenjohtaja yhdessä vapaaehtoistuesta vastaavan piirihallituksen jäsenen kanssa.

Toiminnanalaan kuuluu Mentorointi-, Turvallisuus- ja Aikuisjaostot, joiden puheenjohtajat kuuluvat vapaaehtoistuen ryhmään. Ryhmän puheenjohtajana olet vastuussa ryhmän kokouksista ja niihin liittyvistä järjestelyistä, kuten esityslistojen luomisesta. Puheenjohtaja suunnittelee toimintasuunnitelman mukaista toimintaa vapaaehtoistuenryhmälle piirihallituksen jäsenen kanssa. Puheenjohtaja on myös mukana tekemässä Pohjanmaan Partiolaisten toimintasuunnitelmaa vapaaehtoistuen osalta. Et ole kuitenkaan yksin vastuussa ryhmän toiminnan suunnittelusta vaan toimintaa pyöritetään yhdessä vapaaehtoistuesta vastaavan piirihallituksen jäsenen kanssa. 
Vapaaehtoistuenryhmän puheenjohtajana työskentelet yhdessä piirihallituksen vapaaehtoistuesta vastaavan jäsenen, piiritoimiston työntekijöiden ja piirin vapaaehtoistuenryhmän kanssa.
Pestivaatimukset: Pesti on johtamistehtävä, jossa organisoit ryhmän toimintaa. Ryhmän puheenjohtajana sinun tulee kyetä suunnittelemaan ja organisoimaan toimintaa pitkäjänteisesti. Ryhmän puheenjohtajalle on hyödyksi halu kehittää ryhmän toimintaa ja piirin vapaaehtoistuen toiminnanalaa.

Pestin vaatima ajankäyttö: Pestiin kuuluu luonnollisesti osallistuminen ja esityslistan valmistelu ryhmän kokouksiin. Kokoukset ovat pääosin etäkokouksia mutta piirin luottamushenkilöviikonloput (Kevät- ja Syys-Tuulevat, viikonloppu keväällä ja syksyllä) pyritään toteuttamaan paikan päällä. Pestin hoitamiseen liittyvä matkustaminen korvataan piirin matkustussäännön mukaan.
Lisätietoja: Mistä pestiin saa tukea?
Saat pestiisi tukea piirihallituksen vapaaehtoistuesta vastaavalta jäseneltä ja piirin työntekijöiltä. Pestissä aloittaessasi saat myös perehdytyksen edelliseltä puheenjohtajalta.

Pesti alkaa: 1.1.2023
Pestin kesto: 2 vuotta
Lisää tietoa: Vapaaehtoistuenryhmän puheenjohtaja Harri Kastell, sähköposti etunimi.sukunimi@partio.fi
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut