Vieraskielisen viestinnän kymppi, Finnjamboree Kajo 2022

        
Pesti: Vieraskielisen viestinnän kymppi
Hakuaika alkaa: 16.8.2021
Hakuaika paattyy: 31.12.2021
Yleiskuvaus: Kajon tavoitteena on olla mahdollisimman monen saavutettavissa ja siihen tavoitteeseen vastataan myös kielellisen saavutettavuuden avulla. Vieraskielisen viestinnän kymppinä pääset varmistamaan, että Kajon kolme virallista kieltä - suomen lisäksi ruotsi ja englanti - näkyvät sekä tarvittaessa kuuluvat viestinnässä.

Kymppinä tehtäväsi on pitää huoli, että kaikilla kielillä löytyy tarvittavat tiedot niin verkkosivuilta kuin muista julkaisuista ja huolehtia kansainvälisten vieraiden viestinnästä. Sinun ei tarvitse olla sananikkari ruotsiksi tai englanniksi, mutta molempien kielten kohtalainen osaaminen on vaadittua. Tässä pestissä toimit yhdessä englanninkielisen ja ruotsinkielisen viestinnän eksperttien kanssa. Toimit siis käytännössä viestintävastaavana kahden kielen osalta. Tässä apuna ja tukena on koko viestinnän tiimi sekä kansainvälisyyspalvelut. 
Pestivaatimukset: Edellytämme jonkin verran aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Kymppinä tulet pestaamaan oman tekijätiimisi ja johtamaan heidän toimintaansa. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat myös tarpeen. 

Kymppinä olet velvoitettu osallistumaan tiimin kokouksiin noin kerran kuukaudessa, tarvittaessa useamminkin. Lisäksi viestinnän tehtävät vaativat jatkuvaa aktiivisuutta sekä mukana pysymistä. Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy joulukuussa 2022. Pestissä on hyötyä partiotausta, mutta se ei ole täysin ehdoton edellytys.
Lisätietoja: Jäikö jokin mietityttämään? Laita viestiä viestintämestari Johanna Reposelle johanna.reponen@partio.fi ja kysy! Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä. 
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut