Auta edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista piiritasolla!

        
Pesti: Moninaisuusjaosto, puheenjohtaja
Hakuaika alkaa: 1.9.2019
Hakuaika paattyy: 31.12.2022
Yleiskuvaus:

Ovatko normikriittisen ajattelun lisääminen sekä osallistumisen esteiden poistaminen sinulle tärkeitä teemoja? Haluatko edistää yhdenvertaisuutta partiossa? Jos vastasit toiseen tai molempiin kysymyksistä kyllä, pesti piirin moninaisuusryhmässä on juuri sinua varten.

Mikä moninaisuusryhmä? Moninaisuusryhmä toimii avoimuuden ja erilaisuusosaamisen lähettiläänä niin sisupartion, monikulttuurisuuden, seksuaalisen tasavertaisuuden kuin esim. alueellisen yhdenvertaisuudenkin osalta ja edistää sitä, että partioon on mahdollista osallistua sosiaalisesta perhetaustasta riippumatta. Moninaisuusryhmä on vastavoima kiusaamiselle ja syrjinnälle.


 

Pestivaatimukset: Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on näkemystä siitä, miten partiosta voidaan tehdä entistä moninaisempaa ja avoimempaa kaikille. Tietämys moninaisuudesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on motivaatio, sillä tekemällä oppii!

Moninaisuusryhmä on käynnistämässä toimintaansa uudelleen, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ryhmän toimintaan ja tavoitteisiin.
Lisätietoja:

Hae pestiä alla olevalla lomakkeella tai kysy lisää alueministeri Juholta (juho.packalen(at)partio.fi) tai piiritoimistolla moninaisuustyöstä vastaavalta Annalta (anna.jarvinen(at)partio.fi)!


Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut