Lippukuntia tukemaan: ohjelmavalmentaja

        
Pesti: Ohjelmavalmentaja
Hakuaika alkaa: 1.11.2019
Hakuaika paattyy: 31.12.2021
Lisätietoja: Hae pestiä tai kysy lisää aluetyöstä vastaavalta hallituksen jäseneltä Emilialta (emilia.pihlaja@uusimaa.partio.fi) tai piiritoimistolta (uusimaa@partio.fi).
Yleiskuvaus:

Ohjelmavalmentaja tukee määrätyn Uudenmaan partiopiiriin kuuluvan alueen lippukuntia partio-ohjelman toteuttamisessa! Hän toimii osana kolmen hengen aluetiimiä (ohjelmavalmentaja + lippukuntavalmentaja + pestausvalmentaja). 

Pestiin kuuluu neljä lippukuntien yhteistä aluetapaamista vuodessa (kaksi keväällä ja kaksi syksyllä) ja tarpeen mukaan lippukuntien yksilöllinen tukeminen. Tukea saa paitsi omalta ihanalta aluetiimiltä niin myös koko iloiselta valmentajapoppoolta, valmentajavastaavilta, lippukuntatuen ministeriltä, piiritoimistolta ja piirin luottiskaartilta!

Aluetiimin jäsenenä ja lippukuntien valmentajana saat antoisan näköalapaikan monenlaisiin lippukuntakulttuureihin, jossa opit itsekin muiden hyvistä käytännöistä ja tavoista toimia.

Tutustu ohjelmavalmentajan pestikuvaukseen.

Pestivaatimukset: Ohjelmajohtajan koulutus ja kokemus ohjelmajohtajan pestistä tai esim. vastaavista tehtävistä lippukunnanjohtajana.

Myös valmentajan koulutus kuuluu pestiin. Piiri tarjoaa koulutuksen, ja sen suorittamisesta voidaan sopia pestausvaiheessa.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut