Elämysohjelmapäällikkö Johtajatulille

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 25.1.2021
Hakuaika paattyy: 1.5.2021
Lisätietoja: Jos pesti kiinnostaa tai olet kiinnostunut jostakin muusta tehtävästä Johtajatulien ohjelman parissa, ole rohkeasti yhteydessä, niin kerron lisää pesteistä ja ohjelman vastuualueista!

Hilja Mäkinen, ohjelmajohtaja, hilja.makinen@partio.fi, 040 506 0395
Yleiskuvaus: Etsimme elämysohjelmapäällikköä Ohjelman vastuualueelle!

Elämysohjelmapäälliköt vastaavat ohjelman vastuualueella elämysohjelman kokonaisuudesta ja sen organisoinnista. Toinen elämysohjelmapäällikkö on jo löytynyt, eli haussa on pari päällikölle! Elämysohjelmapäälliköt kokoavat itselleen tiimin. Päällikköparin tehtävänä on varmistaa, että tulet tarjoavat teemoihin sopivia (hyvinvointi, kestävyys ja empatia), innostavia ja vou-elämyksiä tarjoavia hetkiä. Elämysohjelmaan kuuluvat perjantai-illan yhteinen aloitus, iltanuotiot, lauantai-illan show-ohjelma, elämysohjelmapisteet ympäri leiriä sekä sunnuntain vertaisverstaat. Elämysohjelmapisteet ovat aiemmin sisältäneet esimerkiksi melontaa, kädentaitoja, suppailua, escape roomeja ja kauhuohjelmaa - tämän vuotinen sisältö on teidän ja tiiminne käsissänne! Elämysohjelmapäälliköt työskentelevät tiiviissä yhteistyössä erityisesti ohjelman muiden päälliköiden kanssa. Elämysohjelma tekee tiivistä yhteistyötä lavaohjelmatiimin kanssa lavan aikatauluttamisen ja käytön suhteen. Lisäksi yhteistyötä tehdään muiden vastuualueiden kanssa niiltä osin kuin tekemisen rajapinnat kohtaavat.

Ohjelman tiimi tarjoaa tekijälle yhdessä tekemiseen huipun porukan - meitä on jo nyt parisenkymmentä! Lisäksi tarjoamme tuen pestissä onnistumiseen ja siinä oppimiseen. Tarjoamme tukea pestiin sen mukaan, mille sinulla tai teillä on tarvetta. Lupaamme tarjota tekijälle myös säännöllisesti vitsejä, sillä ohjelmajohtajien vitsipankki on lähes ehtymätön! Tarjoamme varmasti elämyksellisen matkan Johtajatulien tekemisen parissa. Tavoitteenamme on, että Johtajatulien tekeminen on kivaa, siitä saa uutta irti ja että sitä tehdessä pääsee tutustumaan uusiin mahtaviin tyyppeihin.
Pestivaatimukset: Pestissä tarvitaan kokemusta ryhmän tai tiimin johtamisesta. Johtamiskokemuksen ei kuitenkaan tarvitse olla samankaltaisesta tai -kokoisesta pestistä. Lisäksi toivomme kykyä innostaa tiimiään ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan parhaita mahdollisia Johtajatulia.

Pesti vaatii viikoittaista ajankäyttöä. Ajankäytön vaatimukset vaihtelevat riippuen projektin vaiheesta ja työnjaosta. Parin kanssa tehtävää hoidettaessa voi keskustella ajankäytön jakamisesta ja muusta työnjaosta. Viikoittain on mahdollisuus edistää yhdessä projektia Johtajatulien yhteisessä puuhiksessa. Puuhis on yhteinen tapaaminen, jonka aikana paikalle pääsevät tekijät kokoontuvat samaan aikaan tekemään Johtajatulia. Puuhis järjestetään tällä hetkellä etänä, mutta tilanteen niin salliessa myös lähimuodossa sovituissa paikoissa. Ohjelman päälliköt kokoontuvat joka toinen viikko kokoukseen. Elämysohjelmapäälliköiden tai heidän tiimiläistensä pestiin kuuluu tapaamisia esimerkiksi eri yhteistyötahojen tai muiden vastuualueiden kanssa. Tämän lisäksi pestiin kuuluu elämysohjelman omien suunnitelmien mukaisesti yhteisiä tapaamisia ja itsenäistä työskentelyä. Työskentelyyn käytämme o365-ympäristöä, erityisesti Microsoft Teamsia. Lisäksi näemme ja työskentelemme kasvotusten koronatilanteen sen salliessa. Keväällä on kaksi-kolme seminaariviikonloppua, joihin elämysohjelmapäälliköiden toivotaan voivan osallistua. Lisäksi projektiin kuuluu tapahtumaviikonloppuun 27.-29.8.2021 osallistuminen sekä mahdollinen rakennusviikonloppuun osallistuminen. Ajankäytöstä voit kuulla ja keskustella lisää soittamalla tai lähettämällä sähköpostia ohjelmajohtaja Hiljalle!
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa hakemaan Johtajatulien elämysohjelmapäälliköksi?