Seminaariohjelman kontaktointitiimiläinen Johtajatulille

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 18.3.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Pia Iloranta ja Päivi Tähtinen, kontaktointitiimin vetäjät (etunimi.sukunimi@partio.fi)
Yleiskuvaus: Etsimme Ohjelman vastuualueelle seminaariohjelman kontaktointitiimiläistä! 

Seminaariohjelma vastaa ohjelmakokonaisuudesta, johon kuuluu key note -esiintyjät, pienemmät puheenvuorot ja työpajat. Nyt haetaan vahvistusta kontaktointitiimiin. Kontaktointitiimiläiset vastaavat kukin omista nimetyistä puhujista ja työpajavetäjistä. Ensikontaktointi ja yhteiset tiedotteet hoidetaan keskitetysti, mutta kontaktointitiimiläiset vahvistavat osallistumisia, antavat lisätietoa ja tarvittaessa muistuttelevat tiettyjen määräaikojen lähestymisestä. Itse tapahtuman aikana tiimiläiset auttavat ja opastavat työpajavetäjiä käytännön järjestelyissä. Pesti käynnistyy heti, ja jatkuu syyskuulle.

Tässä pestissä olet tekemässä Johtajatulien "corea". Pääset mukaan huippuun tiimiin, joka on jo päässyt hyvään vauhtiin tekemisessä. Pisteenä i:n päällä on kontaktit mielenkiintoisiin puhujiin ja työpajavetäjiin yhteiskunnan eri aloilta.
Pestivaatimukset: Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä ja kykyä hyvään kirjalliseen ilmaisuun - mutta ennen kaikkea rohkeutta lähestyä kontaktoitavia ihmisiä, ottaa asioista selvää ja vastata eteen tuleviin kysymyksiin. Järjestelmällinen ote auttaa sinua varmistamaan, että kaikki viestit tulevat vastatuiksi ja puhujat sekä työpajavetäjät saavat laadukkaan kokemuksen.

Kevään ajan kokoonnumme etänä joka tiistai n. 2 h ajan (klo 18-20). Tämän lisäksi aikaa kuluu viikottain omien kontaktien hoitamiseen.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä sinua innostaa hakemaan seminaariohjelman kontaktointitiimiläiseksi?