Lauantain ohjelmavastaava (2 kpl)

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 1.4.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Hermanni Ahtiainen, 044 3535996, hermanni.ahtiainen@partio.fi
Yleiskuvaus: Pestissäsi vastaat parisi kanssa lauantai-illan elämysohjelmista, jotka pitävät sisällään niin rentoutumista, nautionta kuin menoa ja meininkiäkin. Illan ohjelman on tarkoitus tarjota paikkoja rentoutua, yhteistä tekemistä uusien ja vanhojen tuttujen kanssa, hauskanpitoa, henkisyyttä ja ihmetystä.

Pestissä toimit osana Elämysohjelman tiimiä, joka tuottaa kokonaisuudessaan koko Johtajatulet: perjantain aloitus, lauantai-illan ohjelmat, sunnuntain vertaisverstaat sekä alueella pyörivät ohjelmapisteet.
Pestissäsi vastaat lauantain ohjelman osa-alueista:
- Illan itseohjautuvat aktiviteetit
- illan ohjatut aktiviteetit
- Lauantain koko päivän avoimena olevat non-stop aktiviteetit

Elämysohjelmassa tarjoamme korona-ajan inspiroivimman pestin. Lähde mukaan tuottamaan kesän 2021 suurinta johtajuuden yhteistä keskustelua, jossa rakennetaan parempaa huomista ja parempaa yhteiskuntaa! Projektia tehdään pitkälti yhdessä ja mentaliteetilla, että koronahan tätä ei pilaa - kaikki tekeminen tulee käyttöön ja projektin tekemisen täytyy olla mukavaa jo itsessään: sillä taataan hyvä lopputulos.
Pestivaatimukset: Pestissä on hyötyä esimerkiksi seuraavista taidoista:
- ohjelmapisteiden suunnittelu
- aikatauluttaminen
- palvelumuotoilu
- tarinallistaminen
- resurssien suunnittelu

Pesti vaatii ajankäyttöä minimissään muutamia päiviä kuukaudessa, mutta toivomme, että pääsisit osallistumaan Johtajatulien yhteisiin Puuhiksiin tiistaisin. Puuhiksissa kokoonnumme yhteen pohtimaan asioita ja työskentelmään yhdessä. Ohjelman ja elämysohjelman puuhiksissa työstämme yhteisiä asioita ja pohdimme uusia ideoita.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien lauantain ohjelmavastaavaksi?