Seppä Johtajatulille

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 9.6.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Elisa Mattila ja Sointu Huvinen, lauantain elämysohjelmavastaavat (etunimi.sukunimi@partio.fi)
Yleiskuvaus: Etsimme seppää Ohjelman vastuualueelle!

Haluatko päästä toteuttamaan vuoden siisteintä partiotapahtumaa? Onko sinulla metalliartesaanin koulutus ja oma paja? Haluaisitko tulla esittelemään sepäntyötä ja takomista Johtajatulille? Olisitko kiinnostunut opettamaan tai näyttämään, miten metallista syntyy jotakin pientä? Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen kyllä, voisit olla juuri oikea tyyppi vetämään yhtä elämysohjelman toimintapisteistä! Pestissä toimit osana Elämysohjelman tiimiä, joka tuottaa Johtajatulien elämysohjelman kokonaisuudessaan: perjantain avajaiset sekä iltanuotiot, lauantai-illan ohjelman, sunnuntain vertaisverstaat sekä alueella pyörivät ohjelmapisteet. Elämysohjelman tarkoituksena on tarjota paikkoja rentoutua, yhteistä tekemistä uusien ja vanhojen tuttujen kanssa, hauskanpitoa, henkisyyttä ja ihmetystä. Pestissäsi vastaat sepän pajan suunnittelusta, turvallisuudesta ja toteutuksesta tapahtuman aikana. Toimintapisteen sisältö ja toteutustapa voi olla lähes mitä tahansa, vain mielikuvitus on rajana! Jos sinulla on idea, niin toteutetaan se! Pisteesi saattaa olla avoinna koko Tulien ajan tai esim. vain lauantai-iltana, miten vain yhdessä sovitaan.

Tässä pestissä pääset mukaan huippuporukkaan, jolla on ennen kaikkea hyvä meininki tekemisessä! Tarjoamme mahdollisuuden päästä toteuttamaan villeimmät ohjelmaideasi sekä mahdollistamaan osallistujien rentoutumisen seminaariohjelman vastapainoksi. Projektia tehdään pitkälti yhdessä ja sillä mentaliteetilla, ettei anneta koronan pilata tätä – itse tekemisenkin pitää olla kivaa.

Pestivaatimukset: Jos ideointi on sinulle lasten leikkiä ja organisointikyky kuuluu kovimpaan osaamiseesi, tämä pesti on juuri sinulle! Pestissä et kuitenkaan välttämättä tarvitse mitään erityistä osaamista tai kokemusta, vaan aurinkoisella asenteella ja avoimella mielellä pärjäät mainiosti. Pestissä menestymistä helpottavat kuitenkin mm. seuraavat taidot:
- tiimin johtaminen
- luovan työ suunnittelu
- aikatauluttaminen
- kommunikaatiotaidot
- ongelmanratkaisukyky

Ajankäyttö riippuu hyvin paljon vastuullasi olevasta pisteestä ja sinusta. Jos haluat tulla toteuttamaan vain oman pisteesi, pesti vaatii aikaasi arviolta viikoittain pari tuntia. Halutessasi voit osallistua elämysohjelman yhteisiin suunnittelukokouksiin torstaisin, mutta voit myös tulla toteuttamaan vain oman pisteesi. Suunnittelukokoukset kestävät keskimäärin n. 2 h.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien sepäksi?