Elämysohjelman kädentaitokoordinaattori

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 9.6.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Elisa Mattila ja Sointu Huvinen,  Johtajatulien lauantain elämysohjelmavastaavat (etunimi.sukunimi@partio.fi)
Yleiskuvaus: Etsimme elämysohjelman kädentaitokoordinaattoria Ohjelman vastuualueelle!

Onko sorminäppäryys vahvuutesi ja pysyvätkö langat käsissäsi? Haemme elämysohjelman tiimiin lisäkäsiä koordinoimaan tiettyyn aihealueeseen liittyviä aktiviteettejä. Monella ohjelmalla on jo toteuttaja, ja aktiviteetistä vastaavalla on päävastuu suunnittelusta. Tarvitsemme kuitenkin ihmisiä varmistamaan kyseisen aihealueen aktiviteettien suunnittelun etenemistä ja toteuttamista. Pestissä toimit osana Elämysohjelman tiimiä, joka tuottaa perjantain avajaiset sekä iltanuotiot, lauantai-illan ohjelmat, sunnuntain vertaisverstaat sekä alueella pyörivät ohjelmapisteet. Elämysohjelman tarkoituksena on tarjota paikkoja rentoutua, yhteistä tekemistä uusien ja vanhojen tuttujen kanssa, hauskanpitoa, henkisyyttä ja ihmetystä. Pestissäsi vastaat elämysohjelman hyvinvointiin liittyvien aktiviteettien koordinoinnista. Huolehdit, että osa-alueesi etenee aikataulussa ja pidät yhteyttä aktiviteettien vetäjiin. Osa-alueeseesi saattaa kuulua sekä perjantain että lauantain: - itseohjautuvia aktiviteettejä - ohjattuja aktiviteettejä - koko päivän avoimena olevia non-stop aktiviteettejä.

Pestivaatimukset: Pestissä on hyötyä esimerkiksi seuraavista taidoista: - ohjelmapisteiden suunnittelu - aikatauluttaminen - resurssien suunnittelu

Pesti vaatii ajankäyttöä minimissään muutamia päiviä kuukaudessa, mutta toivomme, että pääsisit osallistumaan elämysohjelman Puuhiksiin torstaisin. Puuhiksissa kokoonnumme yhteen pohtimaan asioita ja työskentelemään yhdessä.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien elämysohjelman kädentaitokoordinaattoriksi?