Vesikymppi Johtajatulille

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 10.6.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Mikael Hartikainen, vesipäällikkö (etunimi.sukunimi@partio.fi)
Yleiskuvaus: Etsimme vesikymppiä Teknisen tuotannon vastuualueelle!

Vesikymppinä osallistut vesi-infran suunnitteluun ja rakentamiseen. Vesikymppi vastaa yhdessä vesipäällikön kanssa infran suunnittelusta. Osallistuu vesi-infran rakentamiseen ja purkamiseen, sekä toimii työnjohtajana noin kahden henkilön asennustiimille. Tapahtuman aikana vesikymppi osallistuu vikapäivystykseen, sekä tarvittaessa vikatilanteiden ratkaisemiseen.

Vesitiimi tarjoaa tekijälle tukea ja hyvää ilmapiiriä. Luodaan yhdessä muille tahoille veden osalta edellytykset tehdä hienotapahtuma. Pidetään samalla hauskaa tekijöiden kesken. Sekä uusia kokemuksia ja mahdollisuuden oppia uusia asioita suurtapahtumien infran rakentamisesta.
Pestivaatimukset: Pestissä onnistumista helpottaa aiempi kokemus leirialueen vesi-infran rakentamisesta, mutta sinun ei tarvitse olla ammattilainen.

Pestiin sisältyy muutama tapaaminen kuussa ennen tapahtumaa. Lisäksi läsnä olo rakennus- ja purkuleirillä on välttämätöntä.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien vesikympiksi?