Yhteisohjelmien tanssija, Finnjamboree 2022 Kajo

        
Pesti: Tanssija
Hakuaika alkaa: 16.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus:
Jos olet huippu persoona, valmis esiintymään tuhansien partiokavereiden edessä ja innostut teatterin ja esitysten tekemisestä, tämä on paikkasi! 

Etsimme Kajon yhteisohjelmiin tanssijoita, jotka kuljettavat yleisölle tarinoita tanssin keinoin. Olet osa tanssijaryhmää, jota ohjaa ja tukee luova tiimi mm. ohjaaja, dramaturgi ja koreografikymppi. Ympärillä toimii myös näyttelijätiimi ja teknistä henkilökuntaa. 


Pestivaatimukset:
Tanssijalta vaaditaan hyvää ryhmitajua, uskallusta heittäytyä ja jaksamista harjoitella tansseja ennen leiriä ja sen aikana. Olet ajoissa paikalla harjoituksissa, kannat vastuusi omasta roolistasi ja tuet toisten tanssijoiden työskentelyä. Tanssitaustasta on hyötyä. 

Pestiin liittyy osallistumista harjoituksiin jo keväällä 2022, joten ota tämä huomioon hakiessasi pestiin.
Lisätietoja: Pyydämme lähettämään koe-esiintymisen videolla (n. 1 min vapaavalintainen tanssinäyte). Laita linkki videoon lisätietoa-kenttään hakulomakkeessa (voit käyttää WeTransferia, YouTubea tai muuta videopalvelua) ja laita tiedostonimeksi "Sukunimi_Etunimi_Kajotanssi". Jos et voi lähettää videolinkkiä, niin olethan yhteydessä pestaajiin sähköpostitse (oskari.leppa@partio.fi tai veera.laitinen@partio.fi).

Hakijoihin ollaan yhteydessä valinnoista n. 2 kk kuluttua haun päättymisestä.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Esiintymiskokemus (teatteri/sirkus/musiikki/tanssi) *
Ikäsi *