Najs 2020 cafébas med ansvar för infra/bygg

        
Pesti: Bas
Hakuaika alkaa: 12.11.2019
Hakuaika paattyy: 31.3.2020
Lisätietoja:
Yleiskuvaus:
Som cafébas ingår du i ett team på sex personer som alla har ansvarsuppdrag i scoutvärldens bästa café, nämligen StarFiSSc Coffee. Vi satte ribban högt på Atlantis 2014 och nu är vi övertygade om att ’StarFiSSc Coffee - Najs edition’ kommer att bli ännu bättre! Vi är två ivriga chefer som lovar en oförglömlig lägerupplevelse, superbra fiilis och att du aldrig behöver gå kaffetörstig under lägret.

Som cafébas med ansvar för infra/bygg planerar och genomför du alla caféets konstruktioner. Vi designar och bygger t.ex. försäljningsdisk, lager och kokvrå samt själva caféutrymmet där lägerdeltagarna ska kunna njuta av en kopp kaffe eller te, äta något gott och umgås. För att klara uppdraget behöver du en förmåga att tänka tredimensionellt och kunna hantera hammare och spik. Du ska vara lyhörd för caféets behov men också kunna presentera egna lösningar.  

Arbetsbördan från november 2019 till mars/april 2020 är cirka ett möte i månaden och kontakt däremellan enligt behov. På våren startar ett lite intensivare planeringsarbete för att få allt klart till lägerstarten. Som infra/bygg förväntas du delta i bygglägret för att säkerställa att caféet byggs upp på det sätt vi har planerat. Gärna ser vi också att du deltar i rivningslägret.

Om du vill ha ett arbetspar att jobba med har du har själv möjlighet att rekrytera den du vill, men vi hjälper självklart till med rekryteringen om det behövs.

Stöd i uppdraget: Cafecheferna Jannina (Janni) Fagerström och Pernilla (Nilla) Granlund

Uppdraget ansöks via uppdragsbörsen. Frågor kan riktas till Janni på jannina.fagerstrom@scout.fi
Pestivaatimukset:
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Perustelut
Får man publicera dina kontaktuppgifter till lägerorganisationen för utskick av information? *