Najs 2020 bas i uppdragsteamet

        
Pesti: Bas
Hakuaika alkaa: 25.11.2019
Hakuaika paattyy: 31.3.2020
Lisätietoja:
Yleiskuvaus:

Man får samarbeta med alla på lägret. Man har stora möjligheter att se hela lägret inifrån. Man lär sig hantera stora helheter information. Du lär känna förbundet och förbundets ledare samt lär dig hur många personer som behövs till olika uppdrag.

Uppdragets innehåll: tillsammans med personalteamet hantera ledaruppdragen på lägret. Detta innefattar bl.a. stöda de som rekryterar i handslagsprocessen. Hantering av rekryteringslistor, dvs. vem har blivit rekryterad vart och vem kontaktad. Välkomnande av och allmänt stöd till nya rekryterade chefer. Stöda i att alla uppdrag är lediga att söka. Se till att alla vuxna på lägret har ett uppdrag på lägret. Övervaka att alla vuxna har ett tillräckligt stort uppdrag på lägret samt att de vuxna även får vila under lägret

Uppgifter före lägret?: arbeta med personalen till lägret. Dvs föra vidare rekryteringar, hålla kolla på vilka ledare som saknar uppdrag. Bygga upp uppdragspatruller mm. Störst samarbete med det egna personal teamet. Uppgifter på lägret?:hålla koll på personalmängden. Se till att alla uppgifter har tillräckligt med ledare resurser samt att ledarna på lägret kan vila (har fritid).

Uppdragets längd: 11/2019-09/2020

Stöd i uppdraget: uppdragschefen, egna teamet, stabsmedlemmen med ansvar för personal

Uppdraget ansöks via uppdragsbörsen. Frågor kan riktas till Anna Åkerman, anna.akerman(at)scout.fi

Pestivaatimukset:
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Perustelut
Får man publicera dina kontaktuppgifter till lägerorganisationen för utskick av information? *